Julschema!

  

Jösses Amanda. Holy cow. Jesus Christ... I can go on forever and ever.

Jo, jag hamande ju på julschemat. Det är egentligen ingen stor överraskning eftersom jag har vetat om det i en vecka, men det är fortfarande lite abstrakt. Och ännu mer abstrakt är det att jag fick så många som fyra (!) klasser. Helsjukt ju O_O

Jag tycker ärligt talat att detta känns lite orealistiskt. Fantastiskt. Fairytale? Sagan om intruktören Alexandra. Ingen höjdare till titel men dock.

Bara att se sitt namn på schemat är ju hur grymt som helst. Dessutom tycker jag allt att mitt namn se bra ut där :) Meant to be. Kanske.

Ohh... jag kan mest skriva sådana här korta meningar, och jag är medveten om att det knappt kommer ut något väsentligt men jag är så taggad och halvnervös (ni vet... tiden) inför vad som komma skall. Sedan har jag nog inte smält detta riktigt. Jag tror inte jag kommer göra det förrän min första riktiga klass är över - först då kommer det kännas verkligt.

Detta betyder så mycket för mig. Att jag har fått den här möjligheten är, för mig, lite obegripligt. Drömmar slår in. Miracles do happen.

Now I just have to believe it, because it's true - it's a fact. Anything can happen!!


Kommentarer
Postat av: Linn (knyttsak)

Det är alltid så skönt att känna att man nått ett mål. Och det känns alltid så surrealistiskt när man liksom ser det svart på vitt.

2010-12-16 @ 17:41:48
URL: http://knyttsak.blogg.se/
Postat av: vicke

jösses amalia ska de väl vara?

2010-12-18 @ 23:41:58
Postat av: sötemor

Bra och rätt Vicke...visst känns det skönt när man kan lära syrran din något :)

2010-12-19 @ 12:29:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0