I feel busy. I feel happy. I feel alive.Nämen tjoo.

Alltså jag vet, jag är superdålig på att skriva. Ett ordentligt platt-fall vad gäller att agera bloggerska. Men så har jag ju ett liv och jag har också ett sug. Ibland är jag inte sugen på att skriva något helt enkelt, och ibland har jag inte heller tid.

I DEN där veckan - när jag hade uni-tenta, gerda-tenta och uppvisning så var min hjärna grötig och fullkomligt förvirrad. Så jag tog en veckas ledigt. Höhö. Och nu jobbar jag in en vecka istället vilket är hyfsat jobbigt. Jag ligger back med skolan, dock är tentan inte förrän i januari, men ändå! Men det är en anledning i alla fall till att inte ha tid och sedan gör jag annat vid datorn ;) Japp... jag vet, det finns många upptagna människor där ute som skriver men vad falls - detta blir min ursäkt - studier och nada sug!

Nä men dags att rekapitulera!
Jag har hamnat på VÅRSCHEMAT. YESSSSSSSSSSSSSS! En helt alldeles egen stepklass. Dock mår jag halvt dåligt över tat jag måste vicka bort min tredje klass, men så bokades ju Nike conventet i november då jag fortfarande inte var insturktör och det tänker jag ju inte hoppa över XP Och även om jag inte valde några stepklasser (vilket det heller inte fanns så många av) så kommer jag ju på något sätt bli inspirerad och det gynnar ju ingen annan än deltagarna ^^

Men så har jag ju inte heller planerat vara borta några fler söndagar under vårterminens gång.

Och så kommer jag ju alldeles säkert att vicka ^^ vilket jag dessvärre inte gjort under den gågna veckan som jag varit officiell instruktör. Men mer om det i nästa inlägg (som förhoppningsvis anländer innan Julafton)

Och så har jag ju gått och bytat utbildning... det ni :P Mer om det i ett annat inlägg, det också. Ni får vara nyfikna ett tag till, hihi.

Allt är kalas och jag har sååååå många anledningar till att vara lycklig - vilket jag naturligtvis också är.

SNART SKA DET JULDANSAEROBICAS. Kärlek och lycka till det!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0