En rekapituleringGoder förmiddag!

Denna helgen har varit utan någon nationering. Att dansa på nation med sina buddies är hur kul som helst, och jag hade nog velat göra det... men ibland måste man göra något annat. Jag ska dansa på nation ett bra tag till så jag vill ju inte tröttna ;)

Nu tänkte jag rekapitulera en gnutta, onsdagen och gårdagen som präglades av instruktörutbildningen. I onsdags började vi med step!! Iiihhh. Det var kul :D Även om jag tror mig vara mer för aerobic, så är det roligt att göra något annat. Och step ÄR kul, och samtidigt relativt annorlunda från aerobicen, det uppskattades med andra ord!

Sedan var vi (i alla fall inte jag) så förvirrade som vi (jag) var första gången vi skulle hålla på med aerobicen, så redan nu ser man ju hur mycket vi landat i detta :) Tur det, eftersom det är examination om lite mindre än en månad.Och igår så träffades jag och två till i en av salarna på Gerdahallen.
Vi visste nog inte riktigt vad vi hade tänkt göra... eller ja, jag hade tänkt öva lite och så, men slutade med att vi hjälpte varandra istället med våra "problem" i koreografierna som vi gjort och det tyckte jag var trivsamt. Haha... mitt problem var egentligen bara om ett par armar passade in på ett ställe (skrattar bara jag tänker tanken, för det ser kul ut... haha :P måste kanske ändra! Jag säger bara Waka Waka) och om jag skulle ha någon arm på ett annat ställe... men ja, det beror ju återgen på gruppen som man får framför sig - vad man kan göra och vad man inte kan göra helt enkelt.

Dock vill jag avsluta med att säga att jag är nöjd med mina två första block... dags att börja tänka på ett tredje kanske?

Kramkalas. Dags för plugg!

Kommentarer
Postat av: lucke

Tjenare, planer för kvällen? :)

2010-11-12 @ 14:18:17
URL: http://modegrabben.blogg.se/
Postat av: Matilda

Hej,Jag vet att skräppost är jättetråkigt och jobbigt.Men jag hoppas att ni, precis som jag, inte tycker att det här är skräppost. Utan istället för att bli sådär smått irriterad som man blir över skräppost så hoppas jag att ni går in på Unicefs hemsida och skriver på så att barnkonventionen blir till svensk lag. Genom inlägget som ni kan läsa på länken nedanför så stödjer jag Unicefs kampanj, jag vågar göra min röst hörd, gör det du också!Nu kämpar vi tillsammans och försöker få så många som möjligt att skriva under så att barnkonventionen blir svensk lag!! Vi får inte glömma våra egna barn.http://matildamodigh.com/2010/11/vi-glommer-barnen-i-var-narhet-barnen-i-vart-hemland-sverige/Tack för att du tog dig tid att läsa den här kommentaren.Mvh

Matilda Modigh

2010-11-12 @ 23:24:40
URL: http://matildamodigh.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0