Feedback och tankeställareGod morgon!

Jag tänkte skriva några rader, sedan måste jag göra mig i ordning för Gerdahallen... dags att stega och filosofera för sig själv tänker jag.

OK. Med det sagt...

Igår var det ytterligare ett kurstillfälle, en vecka sedan förra gången, och det kändes som om det var en hel evighets sedan vi sågs. Tänk vad man kan vänja sig till rutiner, och tänk vad man kan sakna människor. Vi har det helt enkelt väldigt bra i gruppen. Utan den andan hade det inte gått, åtminstone inte lika bra.

Men igår då så började vi bygga på egna koreografier, och jag hade en klar redan. Men när det väl kom till kritan tänkte jag att jag kanske hade gjort det lite för svårt för mig själv. Stegen i sig är kanske inte supersvåra men det kräver ändå mer instruktioner från mig, och det betyder att jag måste koncentrera mig ännu mer. Så småningom kommer väl det av sig själv, att man kanske kommer in i det lite lättare just dte där med utlärningen men det är inga kunskaper och erfarenheter som jag besitter redan nu.

Och det är ju så mycket mer än bara stegen som gör en klass till en bra klass. Så när jag kom hem modifierade jag om lite, och nu blev det mycket bättre - tack vare kursledarens åsikter och hjälp samt alla min kursbuddies.

Om ni vet hur härligt det känns att få gå dit och göra fel och sedan få flera chanser på sig att göra om det så att det blir ännu bättre. Vad då möjligheter till att utvecklas!?

På återseende ^^

Kommentarer
Postat av: sara ♥

Hittade din blogg via stillaeftertanke, härlig blogg du har! Jag gjorde min aer-utbildning på gerda 2006, känner så igen mig! NJUT, det e nästan lika kul att gå utbildningen som att hålla pass sen ;-)

2010-11-04 @ 06:12:43
URL: http://lifeinshanghai.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0