Whom I can't live withoutIdag hörrni, idag körde vi vårt första block i koreografierna som vi fixat ihop själva.
Och ja, jag kan ju säa att man blir lite trångsynt ibland när man själv knopar ihop något. Jag är supernöjd med min fulla koreografi (alla tre block) men ibland kan det bli lite flummigt att komma på hur man lär ut ett steg på bästa och proffsigaste sätt.

Därför är det bra att visa för andra, samt för kursledaren som har erfarenhet. Hon gav mig världens lättaste utlärning till ett steg som jag hade, och jag tänkte liksom "Gud, vad korkad jag är!! Varför tänkte jag inte på det från början?". Återigen - jag älskar feedback och jag älskar att vi har tid på oss att utvecklas och jobba vidare. Kan jag på rak arm säga att det inte hade blivit någon insturktör av mig på två veckor, vilket många faktiskt får då de ska bli instruktörer. Två veckor av intensivt arbete är INTE lika bra som två och en halvmånads tid!

Men så när jag stod där på golvet så för en stund kom jag att tänka på varför jag stod där. I grund och botten är det ju för att är jag liksom, men det är ju fler yttre faktorer som spelar in för att jag ska kunna vara där och njuta av att växa fram som instruktör. Jag lovar, ingenting hade gått utan min mamma.

Det är hon som tvättar mina kläder, det är hon som stryker dem, det är hon som lagar mat till mig osv osv. Jag satte in 180 kr på hennes konto häromdagen. Dels för ett par strumpor, dels för kaffe och lite annat. Observera att varken hon eller min pappa för några pengar för mig. Jag får mitt studiebidrag och det går till mitt konto. Jag lever på deras bekostad liksom så ibland känner jag att jag kanske bara vill ge en slant. Och vet ni vad - till och med 180 kr var för mycket för min mamma.

Jag vet att det är fars dag idag, men eftersom jag kom på detta nu så tänkte jag att det var lika bra att jag skrev om det. Och ja, detta gäller ju inte bara för att jag går dubbla utbildningar, hon gör allt det där ändå... sådant som gör att jag kan njuta av mitt liv, min ungdom. Hon är den mest osjälviska människan jag känner.

En dag när jag har pengar så ska jag skämma bort henne... Dock tror jag aldrig att jag skulle kunna skämma bort henne mer än hon skämmer bort mig, om jag så hade gjort det varje dag i resten av mitt liv så hade det inte varit nog.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Nu blev det nästan jobbigt...tack för att du FINNS du hjälper till genom att bara finnas här, trots att vi har en del att stå i båda två så vet vi var vi har varandra

puss mitt hjärta

2010-11-14 @ 16:28:17
Postat av: Rosita

Åh, fint inlägg Alexandra!

2010-11-14 @ 16:29:29
URL: http://fewlix.blogg.se/
Postat av: Knyttsak

När jag fått min bok publicerad och tjänar massor med pengar ska jag också skämma bort mina föräldrar :P

2010-11-15 @ 15:06:36
URL: http://knyttsak.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0