Surfs up dudesSo.
Missed me huh? Now, have you really?
'Course you have ^^

Wohoaaa. Det har hänt lite grejs sedan sist (sedan påskdansen :o - bilder finnes här). Påsken är över, min nästsista tenta innan sommarlovet har skrivits och min sommar har förvandlats från en larv till en fjäril - fullkomligt tom till fullkomigt full!

Påsklovet har ju som sagt varit, och jag glömde ju nämna att jag såg Black Swan med pojkvännen min. Det var asbra - se den! Sedan körde jag två klasser på påskschemat på gerda... den ena gick ju lite bättre än den andra. Musikkrångel är aldrig välkommet.

Och SOM jag har ätit godis, tränat och solat. På påskdagen vaknade jag upp med trötta ben... och efter en utvärdering av veckan kom jag fram till att jag hade tränat sju (!) dagar i rad. Alltså. Det är lite mycket faktiskt. Två vilodagar är rekommendationen... vilken jag vanligtvis håller mig till xD Men det var ju helt klart trivsamt att träna när jag väl gjorde det... jag har å andra sidan alltid trevligt när jag tränar. Vem vet - jag kanske hade lite överskottenergi som tillkom under tiden mina mandlar gjorde uppror.

Tentan, i biokemi, skrev jag igår. Det gick briljant. Så borde det alltid kännas efter en tenta :/ men men. Jag gör i alla fall alltid mitt bästa oavsett kurs, och därmed kan jag också säga att biologi är mitt ämne. Jag är ju inte särskilt överraskad, cause I know I am on the right track here, men ändå. Mina två senaste kurser har varit om kemi, endast. Men så fort biologi är inblandat (vilket det var i biokemikursen) blir alltid så mycket intressantare och lättare. Tjoho till biologi.

And well. Min fjäril till sommar tar vi nästa gång ;)
Surfs up dudes.
Over and out.


Kommentarer
Postat av: Fluff

c'est une très belle photo, vilken art är det?

2011-06-02 @ 18:15:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0