World Scout Jamboree 2011 - som dansare

Jag vet inte vart jag ska börja. Hej?

Jag tänker inte rabbla upp allt som jag varit med om... och jag tänker inte be någon föreställa sig hur det är att uppträda inför 40 000-50 000 pers inklusive arabiska kungligheter, svenska Ers Majestät, drottning Silvia, Reinfeldt och diverse artister och presentatörer så som Stefan Odelberg, Hoffmaestro, Timbuktu, Kate Ryan, Sanna Nielsen, Daniel Lemma, Europe, Johan Wester med mera. Det är liksom ingen every day experience. Inget som händer alla i livet. Akta er vad speciell och lyckligt lottad jag känner mig.

Jag tänker inte vara ödmjuk... Detta har varit råcoolt och jag tycker synd om hela Sveriges befolkning minus alla som varit med om World Scout Jamboree 2011. Oavsett hur man är/var involverad i detta - som scout, dansare, organisatör,sömmerska för Arena Event... whatever.

Ny merit/erfarenhet - check!

Och SÅ MÅNGA nya människor jag mött och lärt känna. Vilka fantastiska erfarenheter jag fått. Detta kommer jag aldrig någonsin glömma. Man är fan världskändis nu... seriöst. Closing ceremony (den sista showen) visades live igår inför hela världen, och man kan se den här. (Börja första stoppet vid 00.29:00 och det andra vid 2.47.00 ^^ om du vill se mig/the Dance Crew)

Här är 10 utvalda bilder... för mer, kika här och här.

För random, men sevärda, bilder - kika här (ingen på mig).

Dessvärre finns det ju inga bilder på när jag dansar... antingen är jag bakom kameran, eller så dansar jag irl... och då är det svårt att ta bilder på sig själv ^^.


Scenen vi uppträdde på under Opening Ceremony (nr. Valhalla och Battle, 28 juli) för 40 000 pers, samt under Culture Festival (nr. Stomp, 4 augusti) för 50 000 pers. Samt Jamboree-dansen under båda gångerna - Changing the world av Daniel Lemma.


Tronen till Valhalla (Asagudarnas fest) där Oden a.k.a Sara dansade. Själv var jag Tor ^^ En liten soloroll där... shiet. A few seconds of fame. Fy fan vad häftigt det var... jag vill nog göra om det igen! Typ nu.

Vände man på den blev det en mur, vilken vi hade under Battle (som handlade om slaget om Skåne mellan Sverige och Danmark)


Vår egen loge, egen sjtärna, egen skylt där det stod "Artists Only"... inkl speglar med lampor runt om. Awesome!! Fråga mig inte varför vi kände oss speciella ;)


De två första nätterna sov jag i tält... men det höll inte i längden. 3.5-5 h sömn per natt fungerade inte riktigt... så sedan lyckades jag hyra in mig hos de andra tjejerna på Bromölla Camping. Här är första kvällen då vi gick så få meter som 50... ned till Ivösjön. Där väntade en fantastisk solnedgång!


Under den mycket varma onsdagseftermiddagen (3 augusti) invaderade vi Scoutlägret i två och en halv timme. Det var en upplevelse xD
 

Det blev en del repande utanför logen inför Closing Ceremony (nr. afro (för mig) samt Salsa, Bollywood och Kosack (stavas hur?) 6 augusti)... den nya scenen var nämligen inte färdigbyggd då vi tänkte repa.


Den nya scenen... med fyra små scener, South, West, North och East. Jag stod på South, och inledde tillsammans med mina två meddansare HELA F*CKING CLOSING CEREMONY... med b.la. kung och 40 000 scouter i publik. AWESOME!!


Posing efter smink (20 lager foundation, 14 lager puder, 3 liter eyeliner, 17 lager mascara, 50 lager ögonskugga och 6 omgångar läppstift... ja och några efter stryk med rouge) men innan Stompet under Culture Festival. Just ja... och svettpuder...


Under lördagens dötid glodde vi på Kate Ryan då hon repade lite ^^


African Queens. Innan Closing Ceremony.


PÅ ÅTERSEENDE!
Kommentarer
Postat av: Susann

Coolt!

2011-08-08 @ 21:50:37
Postat av: Rosita

Åååh vad kul!

2011-08-09 @ 23:33:21
URL: http://fewlix.blogg.se/
Postat av: Linn (knyttsak)

Vad häftigt! Hur lyckades du komma med där?

2011-08-10 @ 11:56:06
URL: http://knyttsak.blogg.se/
Postat av: Sandra

vad roligt att ni var där och uppträdde :) Det var verkligen hur bra som helst tyckte jag. gillade WSJ mer än jag trodde!

2011-08-11 @ 01:42:24
URL: http://lilleput.blogg.se/
Postat av: Anna

Vad duktig du var! Ska självklart kolla med våra grannar (hela familjen är scouter) om de lade märke till dig. :)

2011-08-12 @ 19:10:29
URL: http://annainenglish.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0