I will do my bestHej!! Här kommer en liten update. En liten ^^

Har precis övat på dansaerobic i köket... haha. Det är precis lika nervöst och annorlunda som när man satte ihop sin första uppvärmning (!!!!) för ett år sedan. För exakt ett år sedan vart jag i och för sig klar med utbildningen och visste att jag skulle ha mitt första pass 26 december. Men ändå.

Det är jättepirrigt. Nervöst. Liiiite ångestfyllt. Men jag vet att det går vägen... bara jag håller fokus och är som jag brukar vara.

Jag har dansat på Gerdahallen sedan jag var 13 år. Och idag är jag 20. Och nu ska jag ha mina tre första danspass under julen. Jösses säger jag bara. Det betyder väldigt mycket för mig, då jag tycker dansaerobic är det roligaste passet på schemat - och att själv få ha ett sådant pass är ju sjuuuukt roligt :D Men så vet jag vad alla deltagarna förväntar sig. Jag vet att man som dansaerobicinstruktör har en del pressure...

Jag är mer eller mindre rädd för att inte leva upp till allas förväntningar. Jag kan dock bara göra mitt bästa, och jag har lärt mig att det inte räcker alla gånger. Men f*n alltså. Man får tycka om mig, eller så får man inte göra det (det låter  kanske som om jag inte bryr mig om vad andra tycker, men det gör jag... delvis... jag är ju ändå där för de tränandes skull. Och jag vill vara bra på något jag själv tycker är så fantastisk roligt och frigörande).

I will do my best. And I hope it will be enough.

Kommentarer
Postat av: sötemor

Det kommer gå...

2011-12-14 @ 21:17:02
Postat av: Susann

Du kommer att vara awesome! :)2011-12-20 @ 00:47:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0