Too much will never me enough to shoot me down.


Ibland är skolan bara för mycket.

Jag har gett järnet i så många år. Och ibland undrar jag - när jag sitter vid köksbordet med näsan i böckerna - hur jag orkar hålla på. För jag lovar, jag ger mitt absolut hundraprocentliga allt varendaste gång.

Och det ser nog lättare ut än vad det är. Det är inte så himla lätt alltid att bita ihop och fortsätta kämpa. Jag tror, av egna erfarenheter, att det faktiskt krävs lite disciplin och en hel del go go för att fixa sina studier. OCH gud vad min träning hjälper mig med mina studier!!!

Just nu så är jag bored. Den nya kursen har börjat såååå trögt. Och vi börjar läsa om det absolut tråkigaste 8nödvändigt - ja - men som sagt... skittråkigt). Blöäh. Dessutom är jag så slut i huvudet efter den föregående kursen, och jag har också så svårt för att släppa det faktum att min f.d. tenta var så jävla lätt. För (ursäkta språket) fy faaaan vad jag pluggade... så himla mycket tid. Så mycket man valde bort att göra. Jag hade inte behövt sitta nonstop på min födelsedag och plugga. Jag hade inte behövt ta med mig mitt kursmaterial till London som jag så duktigt gjorde. Ibland suger det att vara jag och satsa. Faktiskt. Helt seriöst. Med det sagt - jag kanske inte får vg - men jag kan säga så här: hade frågorna varit snäppet svårare så hade jag med stor säkerhet fått vg.

Fan.

MEN jag har en grund. Jag vet varför jag pluggar... jag breddar mina möjligheter efter varje läst (ibland blott halvläst... ja, man får liksom prioritera!) sida. Och en vacke dag i framtiden kommer jag vara stolt över att jag kämpat så hårt. Sedan 14 års ålder. Jag har aldrig gett upp hoppet, och jag har alltid kämpat vidare även om oddsen sett dåliga ut.

I believe in myself cause I know what I am capable of doing.

DÄRFÖR ska jag nu gå och plugga. Senare ikväll ska jag catcha up med några kursare som jag - tyvärr - försummat under det senaste halvåret.

Ha det fint!!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Älskar dig för den du är.......

2011-11-04 @ 18:37:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0