What has been and what will be.Man skulle kunna tro att jag har bytat blogg, eller bara försvunnit... eller glömt bort bloggen. Det har jag inte, jag har bara inte lust att skriva längre. Jag vet inte riktigt varför...


Men så kan man ju få ett litet infall. Kanske när det hänt något himla kul, eller om det gått en lååång tid och man finally känner att man behöver skriva något.

Haha, fast det har väl inte hänt så mycket i mitt lilla liv. Jag njuter bara av det...

Vad har hänt sedan Inspirationsdagen den 10 mars?

- Jag blev (och är!) addicted to serien the Big Bang Theory, och nu har jag redan sett alla fem säsonger och bara väntar på att det ska komma nya avsnitt ^^. Alexandra rekommenderar starkt :D- Jag har skaffat mig nya vänner - till o med blivit bjuden på födelsedagsmiddag trots att jag inte känt folket särskilt länge!! Älskar underbart trevliga människor! Haha, låter nästan som om jag inte har några vänner/aldrig får några/eller att alla jag träffar är bitches - men så är INTE fallet ;)

- Söker sommarjobb... men det går inte så himlans bra alltså :/ VILL JOBBA!!!

- Påbörjat ny kurs och avslutat den förra med sjuuuukt bra betyg. I am so good ^^.

- Varit på min f.d. gymnasieskola och pratat om universitetet. Prata inför grupper är så min grej!!

- Valt nya kurser inför hösten. Ska utmana ödet lite och försöka integrera något som jag verkligen vill pyssla med i mitt framtida yrke. Ladies and gentlemen, jag har satt en retorikkurs på 30 hp som min nr.1 till hösten!! HOPPAS jag blir antagen :D

- Shoppat järnet på Gekås, Ullared... köpte bland annat Baby foot som jag kanske kommer att utvärdera. Och så köpte jag Beyoncés första parfym, Heat. Doftar göttans!

- Permanentat om håret!

Vad väntar nu!? Lite påsklov. Lagom med plugg. Mycket träning. Umgås med familj och vänner. Jag ska bland annat äta ute och se Titanic i 3D med tre fantastiska tjejor på onsdag. I am so looking forward to it! Samt fira lillebror och njuta av påskskinka.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0