Min vistelse i Globen - TNB 2012
The Nike Blast i Globen.
Epic.

Det finns så mycket att skriva men jag orkar inte med allt XD Men jag kan sammanfatta helgen som eufori. För träningsfantaster och fitnessfreak. Det går inte att förklara hur roligt jag har haft det - det är nog så här det känns när man verkligen är i sitt esse, och jag behöver inte utveckla något men jag kan ju säga att jag har fått bekräftelse på att det syns att jag älskar det jag gör (step/dansaerobic).

   

Vi var en grupp träningschicksas som åkte upp och bodde på Globen Quality Hotel, ca 100 m från ingången till TNB. Ett mycket bra hotell vad gäller både pris, boende och frukost!! Rekommenderas! Såg Globen utanför fönstret ;) Lite för kallt i bubbelpoolen kanske...

Som vi har skrattat!!! Träningsglädje och dettaa typ av event skall delas!!

Jag har gått på otroligt roliga klasser med fantastiska och inspirerande instruktörer... som introducerat steg jag aldrig sett förut. Mina tre-i-topp klasser var Soulexpression med Anna Lindh, M'STEP med Morgan Moroue och Dance Up med Marvin Foster JR. Sedan får jag ju inte glömma nämna att jag dansat för en mycket känd koreograf (Dana Foglia) som bland annat koreograferade för Beyoncés förra tour av "I am...". COOLT!!! Läs mer om hela eventet HÄR.

Sedan shoppade jag ju järnet dessutom ^^ Hehe. Men det var planerat!! Några av plaggen skall invigas ikväll. Klart man tränar när man knappt kan gå ;)

Kika mer på Facebook för andra bilder, och här. Jag valde att uppleva istället för att fotografera... dessutom hade jag inte direkt tid. Prioriterade energybarsen :P

See you!!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vi kan ju också göra Stockholm en helg.....

2012-02-06 @ 19:36:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0