Träning och fokusTjosan :)

Missy här har varit sjuk sedan Nike konventet, mer eller mindre. Har nog haft en släng av influensa... för jag har haft en förkyldning med feber! Och utan halsont. Hostan och bihålor är  fortfarande kvar dock, men man (läs jag) är träningsduglig då. Får eventuellt ursäkta mig imorgon på mitt pass i förebyggande syfte ;)

Och som alltid är ju livet fruktansvärt hemskt när jag är sjuk. Allting är så lidelsefullt. Cause I can't dance or exercise or sweat or get some lovely energy.

Usch ja. Fy fan för sjukdom och annat som hindrar en från att träna. Man kan ju hantera det, men det är svårt alltså ^^. Det kommer förbli en av de svårare utmaningarna jag stöter på i livet, och lika svår varje gång minsann.

Inte nog med att min omgivning blir lidande - utan också studierna. Seriöst... jag finner ingen ro i kroppen. Jag kan inte fokusera. Hypotetiskt sett - hade jag slutat träna (jag aldrig kommer sluta träna) hade jag lungt utvecklat någon bokstavssjukdom (ADHD) för hehe... utan träning pratar vi koncentrationssvårigheter.

Jag har varit träningskapabel sedan i onsdags och tränat ons, tors, fre... och SOM jag har FÅTT GJORT grejor. Bara idag exempelvis - pluggat sedan kl 11 till 17 (med lunchpaus och andra småpauser). Fullt fokus.

Fine... det kan vara så att jag inbillar mig själv... men inte helt och hållet!!

PEOPLE - det ligger JÄTTEmycket i fokus och träning.
Det var syftet med detta inlägg - att förmedla erfarenheten av att man av träning blir man produktiv ;)

Ciao babes!

Kommentarer
Postat av: Sötemor

En vanlig förkylning kan se ut så här, tror defenitivt inte att det var influensan. Men det kan kvitta det viktigaste är att du är på banan igen :))

2012-02-18 @ 19:13:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0