Dagen innan sommarlovet

Just nu är det EN dag kvar till mitt sommarlov sätter igång. Men innan dess så har jag min sista tenta kvar att skriva... vilket betyder att min torsdag är min sista tentapluggsdag.

Jag har pluggat HÅRT. Och ångesten har varit där, stressen (en massa!) och uppgivningstankar. Så som det alltid är, skulle jag vilja påstå. Någonstans väljer jag ändå att fortsätta och det är för att, i slutet av dagen, finns det alltid något som får mig att kämpa vidare. Någonstans lyckas jag finna ny inspiration och nya krafter.

Dans. Rörelse. Gerdahallen. Inspirerande instruktörer och vänner. ÄKTHET. Ohh...! Och tänk om jag inte haft min mamma som alltid ställer upp på bla trams. Ibland är du förtramsligare!
Jag hade gett upp för länge sedan utan allt det där som sätter guldkant på vardagen.


Kram på er alla. Som eventuellt läser xD Nu ska jag plugga satan!!

Dance is my religion

My true call.
Dancing myself.
And dancing with others.


Källa: Beyoncé

The day has come

Efter idag kommer jag inte labba igen förrän nästa år!!!!!!! Apart from the summer... men det jag ska göra i sommar verkar bra mycket roligare än det vi "vanliga" studenter får göra.


Jiiihaaaa

NikeStore

Några ting som är påväg till mig från NikeStore...

Och något som jag önskar bli mitt någon gång i framtiden... Missy Fit ID. Egen design ;)

Veckans inspiration


En första Valborg

Källa: SverigeSRRadio
Carl Jung vad skitäcklig!! Haha, det tyckte även min kära mor så hon slängde ned en 4,5%-cider i min väska. Min kommentar tillbaka var "men mamma, jag kommer bli superdeckad". Men det blev jag ju såklart inte ;) Hallå!?

Denna historia kom upp senare den dagen - alla trodde det var en dålig ploj-historia jag körde, när det verkligen var så. Haha. Jag är allt annat än student it seems.

Jag firade min absolut första "riktiga" Valborg som student. Och det gjordes i ett mycket trevligt, men givetvis onyktert sällskap. Not too much though :) Det var fortfarande trevligt och roligt. Tiden gick väldigt fort! Älskar gästvändligt och underbart sällskap som öppnar upp armarna för en ^^

Först var det mys och prat (och dricka) i Stadsparken i Lund (Valborg firas bäst där!) i solen. Jag hade ju såklart klätt mig helsvart och högklackat... högklackat var väl inget problem, men OM jag ångrade klädvalet - det vart ju varmt som aldrig förr. Första sommarvårdagen? Never mind.

Källa: Aftonbladet

Jösses vad man träffade människor! Både sådant folk man står relativt nära, samt gamla grundskolepolare, liksom fulla människor som man egentligen inte känner!? Liiiite halvdrygt men dock.

Fan vad folk. Och minglet var ju grymt i toalettkön... fick bland annat beröm för mina skor ;) (Undra hur sociala folk hade varit UTAN alkohol!? Trist att det ska till faktiskt). Jag var nog en av de få med 13,5 cm klackar där. Men det gick bra - man är ju van? Bästa kommentaren som man hörde vid toalettkön var från ett par killar som gick förbi - "Vill man hitta någon söt brud ska man nog stå i toalettkön!!". Du skulle gjort det, du anonyma kille ;)

Gud vad det låter som om jag tycker att jag är bättre än alla andra!? SÅ ÄR DET VERKLIGEN INTE - men ibland undrar jag över världen faktiskt... Nog att man kan dricka men så kopiöst mycket som man ramlar omkring bland folk? Att man inte vet vad man gör och vad man är? Jaja, not my business (pratar INTE om mitt sällskap utan allt annat löst folk).

Efter parken fixades mat och långt senare grillades det (kyckling och grönskasspett) och hemmafestades det. En tvåa och +45 pers!? Mysigt och trevligt det med. och fler komplimanger ^^ Haha. Jag skulle sedan vidare på annat håll men där hade värden blivit magsjuk - höhö. Så min kväll slutade hemma hos min fina familj kl 23.

Jag kommer aldrig bli en "riktig" student.RSS 2.0