En första Valborg

Källa: SverigeSRRadio
Carl Jung vad skitäcklig!! Haha, det tyckte även min kära mor så hon slängde ned en 4,5%-cider i min väska. Min kommentar tillbaka var "men mamma, jag kommer bli superdeckad". Men det blev jag ju såklart inte ;) Hallå!?

Denna historia kom upp senare den dagen - alla trodde det var en dålig ploj-historia jag körde, när det verkligen var så. Haha. Jag är allt annat än student it seems.

Jag firade min absolut första "riktiga" Valborg som student. Och det gjordes i ett mycket trevligt, men givetvis onyktert sällskap. Not too much though :) Det var fortfarande trevligt och roligt. Tiden gick väldigt fort! Älskar gästvändligt och underbart sällskap som öppnar upp armarna för en ^^

Först var det mys och prat (och dricka) i Stadsparken i Lund (Valborg firas bäst där!) i solen. Jag hade ju såklart klätt mig helsvart och högklackat... högklackat var väl inget problem, men OM jag ångrade klädvalet - det vart ju varmt som aldrig förr. Första sommarvårdagen? Never mind.

Källa: Aftonbladet

Jösses vad man träffade människor! Både sådant folk man står relativt nära, samt gamla grundskolepolare, liksom fulla människor som man egentligen inte känner!? Liiiite halvdrygt men dock.

Fan vad folk. Och minglet var ju grymt i toalettkön... fick bland annat beröm för mina skor ;) (Undra hur sociala folk hade varit UTAN alkohol!? Trist att det ska till faktiskt). Jag var nog en av de få med 13,5 cm klackar där. Men det gick bra - man är ju van? Bästa kommentaren som man hörde vid toalettkön var från ett par killar som gick förbi - "Vill man hitta någon söt brud ska man nog stå i toalettkön!!". Du skulle gjort det, du anonyma kille ;)

Gud vad det låter som om jag tycker att jag är bättre än alla andra!? SÅ ÄR DET VERKLIGEN INTE - men ibland undrar jag över världen faktiskt... Nog att man kan dricka men så kopiöst mycket som man ramlar omkring bland folk? Att man inte vet vad man gör och vad man är? Jaja, not my business (pratar INTE om mitt sällskap utan allt annat löst folk).

Efter parken fixades mat och långt senare grillades det (kyckling och grönskasspett) och hemmafestades det. En tvåa och +45 pers!? Mysigt och trevligt det med. och fler komplimanger ^^ Haha. Jag skulle sedan vidare på annat håll men där hade värden blivit magsjuk - höhö. Så min kväll slutade hemma hos min fina familj kl 23.

Jag kommer aldrig bli en "riktig" student.Kommentarer
Postat av: Sötemor

Tror du är en av få, riktiga studenter. Det viktigaste är att man går den vägen som känns rätt....och det hoppas man ju att människor insett efter 20-års ålder :)

2012-05-01 @ 21:35:04
Postat av: Clara

Jag ville till Lund men kan tänka mig att ni studenter tycker att det är skitdrygt med 15-åringar som hänger där, haha! Det hade jag tyckt :) Verkar väldigt mysigt dock, om man är i ett bra sällskap

2012-05-06 @ 18:53:49
URL: http://cesio.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0