Kolugn?Dagen innan julafton...
den går bra långsamt XD Men det är skönt - då hinner man med fler grejor, känns det som i alla fall.

Nä, men jag tänkte skriva något kort om att vara trygg i sig själv.

Jag är det oftast, men när nya situationer kommer som jag inte riktigt har kontroll över kan jag nog komma i obalans. Och även om jag är och har varit sjukt peppad inför instruerandet och vickandet så har jag ändå känt mig onödigt nervös och lite orolig. Orolig för att mitt intruerande kan vara för enspårigt liksom... jag vill ju nå ut till alla.

Jag kände att jag behövde öva och öva och öva tills jag hittade lugnet inom mig, så jag på söndag kan gå upp på scenen med ro och känna att "detta fixar jag". Det kom en del vick förra veckan, och samtidigt som jag ville vicka så kände jag att jag inte kunde för jag var lite trygg med mig själv. Inte helt redo kanske.

Men i måndags, då jag återigen gjorde entré till stegningsrummet kom det. Lugnet. Det bara fanns där efter två intensiva timmar. Jag vet inte hur det kom, och jag vet inte när eller varför... men det kom och det är huvudsaken.
NU känner jag mig redo för min debut på söndag.

Klart att jag har fjärilar i magen, men jag tror ändå att det kommer gå bra ^^
FAAAAN vad det ska bli roligt på söndag. Så himla roligt. Jag är ju helt gaaaalet taggad!!! Jag ska få göra det jag vill mest och det jag är bäst på. Sprida glädje - så väl rörelseglädje som innerlig glädje.

LÄNGTAN är STOR.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0