Auditionvibbar


There are many shining stars, and I'm only onw of them.Så var det snart dags. Dags för the day of the doom. Audition på Gerdahallen för att förhoppningsvis kvala mig vidare till självaste utbildningen. Imorgon it is.

Från början kände jag att det var ganska självklart att audition skulle gå bra... jag t.o.m skapade bloggen till utbildningens ära. Nu inser jag att det kanske var ett djärvt drag - jag har ju inte alla ess på hand.

Jag vet att jag är duktig på att ta koreografi, att jag vet vart jag har min kropp, att jag älskar dansaerobic, step och allt där emellan samt att jag utstrålar glädje och energi. Men tänk om de andra 35 (vi är tot 36... tror jag) är lika bra, eller bättre? Vad är det som säger att just jag kommer bli en av de 15-18 som får möjligehten att bli en av Gerdahallens instruktörer?

Och tänk om "juryn" kikar på sådana kvalitéer som jag inte har. Eller att de läser innantill på den lilla intresseanmälan som vi fyllde i, och inte gillar det som står. Tänk om det faktiskt inte går så väl som jag hade tänkt mig redan i slutet av juli. Eller rent av i april då jag fyllde i den.

Nu har jag så inställd på detta så att jag kommer bli - indeed - ledsen om jag inte klarar audition.

Vad jag kan göra är att bara gå in där, riva av koreografierna och njuta av dem - precis så som jag brukar. Köra som jag brukar, le som jag brukar (och inte le för att man ska le, utan le för att jag faktiskt tycker att det är roligt!!). Och med andra ord - kämpa! Det är vad jag representerar... att kämpa, inte ge sig och gå in för det till 110 %.

Jag ska gå in med förhoppningar om att jag klarar det, för det är målet. Det är vad jag vill. "Your wish is my command", är det inte så man säger? Well, so be it.

Kommentarer
Postat av: Anna

Du ska se att det kommer att gå jättebra! Om inte du är precis vad de är ute efter vet jag inte hur de tänker!!

2010-09-08 @ 06:13:12
URL: http://annainenglish.wordpress.com
Postat av: sötemor

Ja vad mer kan DU göra ?? Inget, isf är det inte din grej och thats it. Men jag vet att det går bra :)

2010-09-08 @ 20:57:50
Postat av: Marina.

Grym blogg:)/ marina

2010-09-12 @ 19:17:55
URL: http://marinakourkis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0