Gerda VS SATS

Ok... och hur peppande är denna banner?Många tränar ju alldeles säkert för att kunna gå ned i spagat!? Prestationsångest? (Äh, bara tänj så går det).
Syftet med detta inlägg är helt enkelt att 1) träna inte med prestationer som mål, utan ha en sund anledning till att du tränar... sedan kanske man får öka - låt säga - prestationen i tyngder om man nu härjar på gym, men grejen är inte att prestera en massa! 2) Gerda har inte detta som någon typ av reklam...

Vad då gå ned i spagat? Och observera det faktum att under SATS står det "Träning du har glädje av". Vad falls? Träning är ju lika med glädje. Träning ska vara kul. Det ska inte bara vara kul efteråt för att man typ "känner sig så himla duktig". Näe.. SATS - dra åt pipsvängen!

(Och ja - detta var ytterligare ett av de där inläggen "Gerda is the shit". Tihii ^^)

För övrigt (lite sådär "onödig fakta", "intresseklubben antecknar" ni vet) Googla Gerdahallen och kolla på bildresultaten. Just det - man får en hel uppsjö av en massa bilder som länkar till min f.d. blogg och min nuvarande just på grund av det faktum att jag skriver och promotar Gerdahallen...

Kommentarer
Postat av: AMANDA FALK

Haha sluta :D SATS är grymt! Älskar deras stora variation på pass och sen finns det en SATS i varje hörn i stan typ, så jag springer runt bland flera olika och de flesta gymmen är stor och bra :D men okej, reklamen kanske suger men det är deras problem :DFölresten jag kom på en fråga? Vilka inviduella val valde du för att plocka hem alla meritpoäng? :DHa en toppen start på fredagen & härliga helgen! Kram!

2010-09-17 @ 11:22:49
URL: http://amandafalk.se
Postat av: natta

Tävla om ett hemligt Beauty kitt från Body shop!

Tävlingen avslutas imorgon lördag kl 22:00.Var gärna med!

puss kram /natalies.se

2010-09-17 @ 20:52:57
URL: http://natalies.se
Postat av: Karin

Haha! Jag tränar på SATS och tycker det är toppen! :D

2010-10-06 @ 08:37:26
URL: http://mysigkudde.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0