KursstartJa, men så nu har det ju äntligen börjat.
Äntligen. Detta har jag f-n väntat på sedan i april (egentligen flera år tillbaka), och nu har det ju faktiskt satt fart på riktigt. Ja - det står på papper till och med! Och vi som går instruktörsutbildningen har till och med fått vår första förmån - det ni ;)

Och vad hände?

1. Vi kom in, och där väntade "bordsplacering", vattenflaska, "Boken om Gerdhaallen", Gerdapenna, pärm med väsentlig fakta som kommer fyllas på, reklam och ett tunnare block.

2. Allt började återigen med presentation av oss själva - och IDAG kunde jag säga något som skiljde mig från mängden - jag äger inte ett enda par jeans och har inte gjort sedan jag var 13 år.

3. Basfakta kring Gerdahallen. Intressanta aspekter av träningsfakta. T.ex. att man dör i förtid i större utsträckning av fysisk inaktivitet än rökning! Smaka på den. Eller t.ex. att det faktiskt finns fler överviktiga i världen än svältande. Sjukt.


Detta är min "guldbiljett".


ÄLSKA TRÄNING! ÄLSKA TRÄNING! ÄLSKA TRÄNING! ÄLSKA TRÄNING!

4. Sedan gick vi in lite på träningslära: kondition, styrka, rörlighet, koordination. Aerobt- anaerobt alaktatiskt- och anaerobt laktatiskt arbete, med mera.

Kvällens incident var väl att en skärrad kvinna kom upp i föreläsningssalen och sa att en kille i gymmet hade kollapsat och fått hjärtstillestånd. Dock har Gerdahallen en hjärtstartare, så de hade fått igång hans hjärta och ambulansen var påväg. Hoppas killen klarar sig och för all framtid!

En rejäl kursstart med andra ord som både bestod av skratt, nya kunskaper, bra förläsare och trevliga kursbuddies. Hallelujah säger jag - FAN vad detta kommer bli the time of my life.


Kommentarer
Postat av: Knyttsak

Usch, hoppas att det gick bra för honom!Jag blir så sugen på att träna när jag läser din blogg! Jag vill, men jag är förkyld, så det får nog vänta till nästa vecka.

2010-09-23 @ 12:04:10
URL: http://knyttsak.blogg.se/
Postat av: Emelie Rommedahl

Vad roligt med sån utbildning :) blir du instruktör för kurser då? Låter intressant, läser du på högskola?

2010-09-27 @ 22:49:01
URL: http://erommedahl.blogg.se/
Postat av: linn

Va roligt, en till Lundabo! Jag tränar lite på Gerda ibland, men jobbar på Time Sport Club... Du gör så RÄTT i att utbilda dig till världens mest givande jobb! Kör hårt tjejen!

2010-10-06 @ 05:55:45
URL: http://drivkraften.blogg.se/
Postat av: Pixan ♥

Vad roligt!! Själv går jag spinning(instruktörs)utbildning! :)

2010-10-06 @ 09:52:24
URL: http://pixans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0