Kusmi téer Del 4 (utvärdering)

Del 1, del 2, del 3

Ok. Dags för den efterlängtade (?) sammanfattningen om dessa Kusmi téer. Ni måste ju undra vad som var så speciellt med dem? Varför min nyfikenhet växte? Varför jag köpte fler? Kommer jag köpa det igen? Varför/varför inte?

Vad vart speciellt med Kusmis kreationer?

Ja, för de första smakade majoriteten mer än vad te vanligtvis gör… tycker jag i alla fall. Såklart finns det ”vanligt” te som också har lika mycket karaktär som Kusmi, men nu ser jag generellt på detta. De doftade dessutom mer och det gjorde dem lite mer intressanta.

Varför köpte jag alla (förutom en som jag ska smaka)?

Första intrycket var totalt sett bra – de var något alldeles extra faktiskt. Och jag blev ju ganska kär i smaken Be Cool… och då tänkte jag att det kanske fanns fler smaker som jag kunde få en crush på. Det var lika bra att smaka alla kände jag, för att stilla nyfikenheten helt enkelt!

Kommer jag komma hem med dem fler gånger då?

Mja, i så fall mina favoriter. Även om de var något alldeles extra så är det ändå inte värt 98 kr/hg som de faktiskt kostar. Det är lite mycket… men man skulle ju kunna önska sig det. Eller möjligtvis ge det som en present till någon, eller någon gång lyxa tills sig lite. Men än så länge räcker ”engångspåsarna” för mig, vilka jag provat nu för 7 kr/st.Vilka är mina favoriter nu då?

Be Cool, Detox, Sweet Love, Anastasia och St. Petersbourg. Begär ni prispall? Om ni nu gör det så har jag faktiskt gjort en prispall med en första plats, två silver och två brons. Hehe.

PS: Jag har ännu inte smakat den sista DS

 


Kommentarer
Postat av: Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

tack snuttepluttan!har du en skön fredagseftermiddag?

kram

2010-09-03 @ 16:24:35
URL: http://pyttis.blogg.se/
Postat av: Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

tycker alltid vinterkläder sitter annorlunda när de inte blivit använda på ett tag och kläder man inte använt på hela sommaren..men va lugn..du är ju träningsgalen och smal och fit, u got nothing to worry about.nation? vad är det?

puss

2010-09-03 @ 16:41:14
URL: http://pyttis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0