Och poletterna börjar trilla ned.


Här inne hade vi praktiken idag. Vi har precis slutat och 14 st har gått. Hon osm står på scenen är redan instruktör och övade på sitt eget.
Om någon ser denna bild som är med på den och inte vill - tell me, så tar jag bort den.God kväll!

Vilken sen bloggning, samma för gårdagen. Ja, jag antar att jag har annat´att tänka på.


Idag var jag tillbaka på Gerdhallen (i 4 h) för instruktörsutbildningen, och jag måste ju säga att det blev en hel del klarheten från gårdagen.

Igårkväll gick jag och la mig med en klump av nervositet och rädsla i magen, men när jag upptäckte den känslan började jag direkt motarbeta den. För detta ska vara roligt - även om det inte alltid är glasklart. Om det roliga försvinner försvinner allt - tror jag i alla fall.

Som en parentes kan jag ju nämna att jag har kontrollbehov. Så fort jag känner att jag inte förstår till fullo eller kan hantera det som är nytt så blir jag nervös och rädd - för att misslyckas. Med andra ord så är alltså detta ganska familjärt för mig, tyvärr. Men jag vet hur jag ska hantera det även om det inte alltid är så lätt. Jag vet att jag kämpar och att jag inte ger upp, och tack vare de egenskaperna så matchar alltid pusselbitarna i slutändan.

Nu tappade jag tråden...

Hur som helst - idag hade vi först teori i två timmar - mesta dels om musik, men också om cuing, dvs. det verbala och visuella språket i aerobic. Tro mig - det är svårt att göra fem saker samtidigt: prata, visa, komma ihåg vilket ben jag är på, peppa, och komma ihåg koreografin.

Sedan gick vi ned i en av salarna och körde uppvärmingskoreografierna som vi kom på igår, och därefter provade vi på att lära ut till varandra.

I slutändan gick jag iväg med känslan att "det löser sig", "jag förstår någonlunda", "detta är sjukt skoj!" och "detta kommer bli sååååå bra". Mycket trivsamt!

Och så fick vi läxor: musikanalys på styrkelåtar, läsa igenom det vi gick igenom, det vi ska gå igenom, börja fundera på egen uppvärmning med mera!? Hihi ^^

Sleep tight

Kommentarer
Postat av: Matilda

Du måste fota dig när du övar! :D

2010-09-28 @ 10:11:24
URL: http://matildamodigh.com
Postat av: olivia

hej! kom in på din blogg eftersom du låg uppe på förstasidan. såg att vi delade samma intresse, nämligen träning. och jag är själv väldigt sugen på att ta en instruktörsutbildning. vart är det du läser den? :) hur länge är den/pris osv?! :) hade varit kul om berättade lite för mig! lycka till..

2010-10-05 @ 16:30:00
URL: http://returntol.blogg.se/
Postat av: ida

jag blir också sådär rädd och osäker, fast jag har svårt att skaka av mig det när jag instruerar. hur gör du? hur tänker du för att få dig själv fit-for-fight igen? jag är så rädd för att det ibland går ut över mina deltagare - fast jag vet inte hur. jag ger liksom järnet ännu mer när jag känner mig osäker, men det känns ändå osäkert. hm. svårt att förklara, men det oroar mig ibland.

2010-10-05 @ 20:19:16
URL: http://idapettersson.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0