Onsdagens slutsatser

 

Dagens slutsatser:

- Betyg är inte bara betyg. Det fanns ett skäl till att jag fick mvg i Gentekink/mikrobiologi, vilket jag känner av nu i början av uni-kursen "Cellbiologi".

- Jag förundras fortfarande över att jag känner mig så balanserad inombords. Och när jag dessutom skrivit den det och berättat om mitt mentala tillstånd för bloggosfären så känner jag mig ännu mer balanserad. WOW-känsla varje dag. Inte minst nu på kvällen efter dansaerobicen med undersköna underbara Anna.

- Biologihuset är inte lika charmigt som Ekologihuset.

- Att sluta 16:15 och direkt fara iväg till Gerdahallen är himla trivsamt... att konka på två väskor är däremot inte lika trivsamt.

- Ju fler dagar det går på uni, desto fler lär man känna (obviously).

- Det enda som är svårt (hitills) är svårt med labbandet är att få in "steril-tänkandet". "Öppna, bränn, utförande, bränn, kork på".

- 3 kr-kaffet är tunt.


Kommentarer
Postat av: sötemor

Silverte är det värsta som finns

2010-09-01 @ 20:52:29
Postat av: AMANDA FALK

Sv: ja du ja ditt freak, jag vet att du älskar träning! :D höll på dö på hinderbanan idag, fy faaan, krävdes styrka och aningen mer muskler och längre kropp än vad jag har kan jag tala om :O

Kram och sov gott sen!

2010-09-02 @ 22:32:42
URL: http://amandafalk.se
Postat av: Alexandra - Uppsalas största blogg

Hej ville bara meddela till dig eftersom jag följer dig på bloglovin att nu är jag tillbaka efter en liten bloggpaus! Hoppas du haft en bra helg :) SÅ hoppas du börjar kika in min blogg igen hihi:D Kram :)

2010-09-03 @ 02:41:24
URL: http://vadfanskajagheta.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0