The inner light.


Källa: Microsoft Windows Themes


Och så kommer ytterligare en sådan dag då man smälter det man tagit in de senaste veckorna och bara lyssnar och tittar inåt. 

Tittar i sin kropp, sin själ, sitt sinne och i sina känslor.

Man märker att allt är i balans, allt sammansmälter och allt beter sig som ett enat mönster som följer livets varje steg. Vad man än gör känns rätt. Vad man än säger låter bra. Och så finns det där fullständigt dominerande känslan - eufori.

Även om det har regnat och blåsit utomhus hela dagen, har det varit oavbrutet solljus hos mig.
Jag känner lunget, jag känner nuet, jag känner mig själv.. mina känslor. Jag ser varje tanke, varje rörelse. Jag följer mitt hjärta och mitt förnuft. Nu lyssnar jag fullständigt på mig själv.

Hoppas ert liv också känns bra. Inte bara er tisdag, utan ert allt.
Nighty nighty.

Kommentarer
Postat av: AMANDA FALK

läcker bild :D

Sv: Jag är imponerad av dig hur du hann med och orkade, det är det inte många som gör. Jag ska också orka!! Dock är jag rädd för att min blogg kommer gå under, men äh, det får bli färra inlägg och om läsarna drar så bryr jag mig inte. Det viktigaste är ju att jag pallar skolan och ger allt där och att jag mår bra och inte stresar sönder :DFöresten får jag fråga, hur många poäng lyckades du gå ut med? Många kramr till dig duktiga tjejen!

2010-09-15 @ 23:19:35
URL: http://amandafalk.se
Postat av: AMANDA FALK

Sv: Åh vad roligt att höra, du är verkligen gryyyym! :D Fast blev lite chockad över att det var just matte B du hade VG i. Aja, what ever, du kan väl bli nästan exakt precis vad du vill och plugga i vilken stad du vill! ;-) Vad har du för planer för framtiden föresten?Jag kämpar verkligen för mvg i allt men om jag inte får det kan jag inte vara missnöjd. Vissa kurser som t.ex. engelska B är det svårt att plugga sig till ett mvg. Antingen kan man eller inte lixom! Så några vg får jag nog räkna med, men äh, jag tror jag kommer lyckas gå långt i livet iallafall! Bara jag vill och tror på mig själv :DMånga kramar, ha en toppen dag!

2010-09-16 @ 09:00:58
URL: http://amandafalk.se
Postat av: Matilda

Du om någon är värd ett liv där allting flyter vackraste du <3

2010-09-16 @ 15:01:09
URL: http://matildamodigh.com
Postat av: Alina

Allt bra med dig idag? =)

2010-09-16 @ 18:07:36
URL: http://musicrecord.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0