Vad är det vi brukar säga? JÄVLIGT tyst i lokalen!Igår var jag på Nollesittning på Lunds nation med Naturvetarkåren (LUNA). Detta var fullkomligt galet, med bisarra sånger, lambo-drickning, roligt bordsällskap, slag i bord och brandfarliga ljusstakar. Och när uppmärksamhet skulle begäras ställde sig sex-mästaren på stolen (Mattias?) och vrålade "Vad är det vi brukar säga?", och sedan svarade hela kåren så högt de bara kunde "JÄVLIGT TYST I LOKALEN". Sjukt. Och så skålades det fan hela tiden! Dock är det väl inget megaproblem om man bara dricker vatten. MMMmmmm. Vatten!

Efter 22 blev det dans till ca 01:30... då var man lagomsvettig, hade lagom tillplattade fötter och lite sådär allmänt trött. Det var skoj... men Helsingkronas var snäppet roligare :P

Och om intresseklubben antecknar (gör den det!?) så är det tydligen karaktärsstarkt att dansa nykter!? Well... jag vet ju inte direkt om det riktar sig åt mig, för så hemskt dansar jag inte. Hihi.

För övrigt gillar jag mina smått abstrakta partypics :P


Kommentarer
Postat av: Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

ja det är helt otroligt..sjukt otäckt obehagligt.

2010-09-19 @ 21:34:50
URL: http://pyttis.blogg.se/
Postat av: Linda

Härliga bilder, vilket ös haha :-)

2010-09-20 @ 10:02:23
URL: http://sonnvik.wordpress.com
Postat av: AMANDA FALK

2010-10-11 @ 23:39:43
URL: http://amandafalk.se
Postat av: AMANDA FALK

åh trevliga bilder, kul ;D

Sv: Nej klaga ska man inte göra, det hjälper inte alls, blir bara värre! Så trots att jag hatar kyla och det svenska klimatet så är jag glad och positiv och kommer på lösningar om hur jag ska ha roligt endå, det gäller att mysa och hitta på kul saker som gör att man har något att se fram emot och kämpa för! ;-)

Gooo natt!

2010-10-11 @ 23:40:52
URL: http://amandafalk.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0