Veckan, Hälsningsgille och nationsinskrivning


Astronomihuset. Är aldrig där dock. Den såg bara så ståtlig ut bredvid BMC där jag skulle invänta Sanna, så jag ville ta en bild på den!


Halloj!

Nu har jag hunnit med en vecka på uni, pratat med nytt folk, varit på föreläsningar och lärt mig förvånadsvärt lite... förutom idag kanske. Men sådant får man kanske räkna med!? Som sagt... det finns väl en anledning till att man får mvg - fast det är typ först nu man märker det. Och om man vill envisas med att se det från den "ljusa sidan" så får jag ju en lugn början med måttligt plugg.

Förutom föreläsningar har jag hunnit med träning (såklart!) och nu är det inte mer än ca fem dagar kvar till instruktörsaudition - bara det ska bli skoj :D Jag längtar tills nästa vecka, även om jag slutar 16:15, 16:15, 16:15, 12:00 och 17:00. Dessutom händer det annat skoj på fredagen som jag kommer berätta mer om nästa vecka!

Idag efter föreläsningen, vilken hölls av en gotländsk professor i mikrobiologi (ja, man förstod vad han sa), så gick jag och fina Sanna till Lunds nation - där det (ren kuriositet)* stank öl och cigaretter - och skrev in oss ;) Numera är jag äkta student alltså, på papper i alla fall.

Och jag kanske ska på nation ikväll tillsammans med läkarstudenter...


Därefter gav vi oss iväg till AF-borgen där det var Hälsningsgille (=en massa olika organisationer och företag delar ut grejor och godis). SJUUUKT mycket folk. Sedan tog jag mig hemåt.

Ett trevligt avslut.
Nu ska jag nog kolla igenom veckans anteckningar, sedan får vi se vad som händer. Vika reklam ska jag i alla fall inte göra - min sista söndag var förra söndagen och igår hämtade de utdelningsvagnen.

Trevlig fredag!

*En kul grej som min "kurslärare" tycker om att utnyttja.

Kommentarer
Postat av: Rosita

Ohh, kul :)

2010-09-03 @ 18:23:17
URL: http://fewlix.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0