Surfs up dudesSo.
Missed me huh? Now, have you really?
'Course you have ^^

Wohoaaa. Det har hänt lite grejs sedan sist (sedan påskdansen :o - bilder finnes här). Påsken är över, min nästsista tenta innan sommarlovet har skrivits och min sommar har förvandlats från en larv till en fjäril - fullkomligt tom till fullkomigt full!

Påsklovet har ju som sagt varit, och jag glömde ju nämna att jag såg Black Swan med pojkvännen min. Det var asbra - se den! Sedan körde jag två klasser på påskschemat på gerda... den ena gick ju lite bättre än den andra. Musikkrångel är aldrig välkommet.

Och SOM jag har ätit godis, tränat och solat. På påskdagen vaknade jag upp med trötta ben... och efter en utvärdering av veckan kom jag fram till att jag hade tränat sju (!) dagar i rad. Alltså. Det är lite mycket faktiskt. Två vilodagar är rekommendationen... vilken jag vanligtvis håller mig till xD Men det var ju helt klart trivsamt att träna när jag väl gjorde det... jag har å andra sidan alltid trevligt när jag tränar. Vem vet - jag kanske hade lite överskottenergi som tillkom under tiden mina mandlar gjorde uppror.

Tentan, i biokemi, skrev jag igår. Det gick briljant. Så borde det alltid kännas efter en tenta :/ men men. Jag gör i alla fall alltid mitt bästa oavsett kurs, och därmed kan jag också säga att biologi är mitt ämne. Jag är ju inte särskilt överraskad, cause I know I am on the right track here, men ändå. Mina två senaste kurser har varit om kemi, endast. Men så fort biologi är inblandat (vilket det var i biokemikursen) blir alltid så mycket intressantare och lättare. Tjoho till biologi.

And well. Min fjäril till sommar tar vi nästa gång ;)
Surfs up dudes.
Over and out.


PÅSKdans på GerdahallenJa, idag vart det tema PÅSK på dansaerobicen på Gerdahallen. Asgött!

Mina favvisinstruktörer på Gerdahallen körde på en galen utklädnad samt råcool och underbar dansaerobic i 55 min (alldeles för kort tid!) och vi - deltagare - skulle matcha med något påskaktigt, gult. Men jag är ju inte så bra på det där med färger... och i måndags satt jag och filosoferade på vad jag skulle göra - för något får man faktiskt se till att göra, annars är det ju aptråkigt.

Och så fick jag den briljanta idéen! Lösögonfransar à la fjädrar. Jag köpte ett par gigantiska på Make up store. De kostade en liten peng, men det var så värt det :)

Så fantastiskt underbart. Dans. Mm. Det är bra grejor det!

(Anna - tack för den fina, extra stora elogen ;) i din blogg. Jag kan tydligen inte kommentera dina inlägg längre (?) så jag skriver tacket här, om du läser - TACK!).

Burlesque

Den här filmen MÅSTE ses. Jag har typ sett den sex gånger inom loppet av kanske två veckor.


Vem är den skyldiga? Huh?

Vem har bestämt att sjukdom är en del av livets gång?
Cause I have a few arguments I'd like to present to him/her...

Hudgäss närvarande - check!Jag kan inte hjälpa älska allt jag har. Jag är så JÄVLA glad att Jag har valt hur jag vill ha mitt liv. Att jag lyssnar till min egen röst (Pocahontas-kliché). För det som jag har idag... det är så himla bra. Min tillvaro är så förgylld. Ett "vanligt" liv med guldkant.

Eller ja, ett vanligt liv är det kanske inte. Eller förresten - vad vet jag!?

Vi människor får ständigt nya roller i livet. Man kanske är ett irritationsobjekt för någon, eller någons hjälpare, rådgivare, vän, flickvän/pojkvän, mamma/pappa, moster... instruktör... Ja, den sista rollen - det är min näst nyaste roll.

Den 26 december 2010 ställde jag mig på scenen inför (nästan) fritt främmande människor för första gången och var instruktör - in real - sjukt häftig känsla som jag aldrig kommer glömma. Under julen fick jag fyra klasser, sedan tilldelades jag som sagt en alldeles egen stepklass... vilken jag nyligen haft ^^.

Svettig, trött, nöjd. Förgylld.
En söndag med guldkant.

Och idag, för första gången (tror jag - vad jag kan minnas i alla fall) fick jag gåshud. Gåshud för att mina deltagare är så god damn good, för att de ler, klappar igång finaler, och bara är allmänt söta och villiga att kämpa. Gåshud för att jag lyckats bli en rätt bra ledare... för det tycker jag nog ändå att jag är (även om jag kan bli MYCKET bättre... kommer så småningom få besök av min chef ;) och hon kommer nog komma på många grejor som jag kan göra bättre. Det ser jag fram emot!)

Wow. Vilket avslut på denna vecka.
Och spenatlasage à la mamma Helén på det. Catchiiiing!!!

Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiih. 

Update (kl 19:29): Jo, tydligen har jag fått gåshud innan xD Men INTE så mycket som idag!


RSS 2.0