It shows that.

Att jag alltid blir nervös innan jag ska ha en klass måste vara bra för att:

... det bevisar att jag inte är alltför bekväm i min roll, det gör mig ödmjuk, det gör att jag alltid strävar efter bekvämligheten - d.v.s. alltid blir bättre och bättre (hoppas man ju då... O.o)

... det bevisar att jag inte är alltför självsäker, utan kan göra fel. Vara människa.'

... det bevisar att jag fortfarande kan utmana mig själv.

Men var inte oroliga... det går alltid över efter att jag sagt hej, ungefär. Nu ska jag iväg och steppa ^^

Några fjärilar i magen? Check!

Words of truthThere's a crack in everything, that's how the light gets in.


London, I'm coming soon!

Jag har glömt berätta - jag ska till LONDON strax efter min 20-års dag med min lilla mamma och mina morföräldrar. I am longing for it :D


Vi ska bland annat gå och se the Lion King på följande teater.


Och så måste vi ju gå på marknad...


Gå på British Museum... där några av mina rötter finns. Ni vet, mumierna...Lär ju spenderas en del pengar här...


Och något i handen lär man ju ha ;)

20 oktober, tidigt på morgonen, bär det av!World Scout Jamboree 2011 - som dansare

Jag vet inte vart jag ska börja. Hej?

Jag tänker inte rabbla upp allt som jag varit med om... och jag tänker inte be någon föreställa sig hur det är att uppträda inför 40 000-50 000 pers inklusive arabiska kungligheter, svenska Ers Majestät, drottning Silvia, Reinfeldt och diverse artister och presentatörer så som Stefan Odelberg, Hoffmaestro, Timbuktu, Kate Ryan, Sanna Nielsen, Daniel Lemma, Europe, Johan Wester med mera. Det är liksom ingen every day experience. Inget som händer alla i livet. Akta er vad speciell och lyckligt lottad jag känner mig.

Jag tänker inte vara ödmjuk... Detta har varit råcoolt och jag tycker synd om hela Sveriges befolkning minus alla som varit med om World Scout Jamboree 2011. Oavsett hur man är/var involverad i detta - som scout, dansare, organisatör,sömmerska för Arena Event... whatever.

Ny merit/erfarenhet - check!

Och SÅ MÅNGA nya människor jag mött och lärt känna. Vilka fantastiska erfarenheter jag fått. Detta kommer jag aldrig någonsin glömma. Man är fan världskändis nu... seriöst. Closing ceremony (den sista showen) visades live igår inför hela världen, och man kan se den här. (Börja första stoppet vid 00.29:00 och det andra vid 2.47.00 ^^ om du vill se mig/the Dance Crew)

Här är 10 utvalda bilder... för mer, kika här och här.

För random, men sevärda, bilder - kika här (ingen på mig).

Dessvärre finns det ju inga bilder på när jag dansar... antingen är jag bakom kameran, eller så dansar jag irl... och då är det svårt att ta bilder på sig själv ^^.


Scenen vi uppträdde på under Opening Ceremony (nr. Valhalla och Battle, 28 juli) för 40 000 pers, samt under Culture Festival (nr. Stomp, 4 augusti) för 50 000 pers. Samt Jamboree-dansen under båda gångerna - Changing the world av Daniel Lemma.


Tronen till Valhalla (Asagudarnas fest) där Oden a.k.a Sara dansade. Själv var jag Tor ^^ En liten soloroll där... shiet. A few seconds of fame. Fy fan vad häftigt det var... jag vill nog göra om det igen! Typ nu.

Vände man på den blev det en mur, vilken vi hade under Battle (som handlade om slaget om Skåne mellan Sverige och Danmark)


Vår egen loge, egen sjtärna, egen skylt där det stod "Artists Only"... inkl speglar med lampor runt om. Awesome!! Fråga mig inte varför vi kände oss speciella ;)


De två första nätterna sov jag i tält... men det höll inte i längden. 3.5-5 h sömn per natt fungerade inte riktigt... så sedan lyckades jag hyra in mig hos de andra tjejerna på Bromölla Camping. Här är första kvällen då vi gick så få meter som 50... ned till Ivösjön. Där väntade en fantastisk solnedgång!


Under den mycket varma onsdagseftermiddagen (3 augusti) invaderade vi Scoutlägret i två och en halv timme. Det var en upplevelse xD
 

Det blev en del repande utanför logen inför Closing Ceremony (nr. afro (för mig) samt Salsa, Bollywood och Kosack (stavas hur?) 6 augusti)... den nya scenen var nämligen inte färdigbyggd då vi tänkte repa.


Den nya scenen... med fyra små scener, South, West, North och East. Jag stod på South, och inledde tillsammans med mina två meddansare HELA F*CKING CLOSING CEREMONY... med b.la. kung och 40 000 scouter i publik. AWESOME!!


Posing efter smink (20 lager foundation, 14 lager puder, 3 liter eyeliner, 17 lager mascara, 50 lager ögonskugga och 6 omgångar läppstift... ja och några efter stryk med rouge) men innan Stompet under Culture Festival. Just ja... och svettpuder...


Under lördagens dötid glodde vi på Kate Ryan då hon repade lite ^^


African Queens. Innan Closing Ceremony.


PÅ ÅTERSEENDE!
RSS 2.0