Just like thatSometimes. During the days. It is just like I am awakening again.
Like night is over, and the alarm is beeping.

It could be in the afternoon. When I am sitting down with some school stuff. And I'm closing my eyes for just a moment to try to think and focus more. Then when I look up, it's like seeing daylight again.

Just like that.

So refreshing.
It's truly like breathing life.
Try it.

I take it as a blessing.Nästan varje natt - när mörkret fallit över oss, när stjärnorna gnistrar och månen lyser - då längtar jag redan till nästa dag.

Jag tror det blir så när man tycker om livet. Man vill bara ha mer.
När jag kryper ned i sängen om nätterna hoppas jag på att kunna somna fort så att en ny dag kan ligga framför mina fötter med nytt liv. En ny dag att leva i.

Som ett barn som väntar på att den 23:e december ska bil julafton.
Så känns det för mig nästan var eviga natt.
I take it as a blessing.

The Nike Blast

The Nike Blast
var sååå obeskrivligt roligt och värt varendaste öre av de tusenlappar jag spenderade på denna weekend med min kära väninna.

Nonstop hela helgen. Lör: träning mellan 9-18 (inkl någon paus... hehe), sön: träning 9-15:30 (inkl. någon paus).
Jag körde många olika pass, allt ifrån hiphop till street till dansaerobic, till lyrical/contemporary dance till chairteaste.

Att få träna/dansa med så många andra som delar samma intresse är ganska så speciellt faktiskt. Även om vi slog till varandra, även om det var trångt och varmt så blev det nästan aldrig dålig stämning. Det var bara så himla mycket "paradis" över det hela - att få svettas dagen i ändan och dansa rumpan av sig.

Många av mina kompisar undrade hur jag kunde spendera så mycket pengar på att åka till Stockholm för att träna (det kan du väl göra varsom?), och tja... det går väl egentligen inte riktigt att förklara då man inte känner samma sak för att träna.

För så många är det bara träningseffekt, hälsa och bla bla bla. För mig är det livsinspiration, glädje och energiutbyte. Så mycket mer än bara steg och svettdroppar. Så oändligt mycket mer.

Well.... jag shoppade Nike-kläder också! Mycket snyggt och fint.

KIKA HÄR.

RSS 2.0