The Nike Blast

The Nike Blast
var sååå obeskrivligt roligt och värt varendaste öre av de tusenlappar jag spenderade på denna weekend med min kära väninna.

Nonstop hela helgen. Lör: träning mellan 9-18 (inkl någon paus... hehe), sön: träning 9-15:30 (inkl. någon paus).
Jag körde många olika pass, allt ifrån hiphop till street till dansaerobic, till lyrical/contemporary dance till chairteaste.

Att få träna/dansa med så många andra som delar samma intresse är ganska så speciellt faktiskt. Även om vi slog till varandra, även om det var trångt och varmt så blev det nästan aldrig dålig stämning. Det var bara så himla mycket "paradis" över det hela - att få svettas dagen i ändan och dansa rumpan av sig.

Många av mina kompisar undrade hur jag kunde spendera så mycket pengar på att åka till Stockholm för att träna (det kan du väl göra varsom?), och tja... det går väl egentligen inte riktigt att förklara då man inte känner samma sak för att träna.

För så många är det bara träningseffekt, hälsa och bla bla bla. För mig är det livsinspiration, glädje och energiutbyte. Så mycket mer än bara steg och svettdroppar. Så oändligt mycket mer.

Well.... jag shoppade Nike-kläder också! Mycket snyggt och fint.

KIKA HÄR.

Kommentarer
Postat av: Tant Greta i Afrika

Oj vad gärna jag skulle vilja vara som du. Men numera blir det bara långa promenader mellan jobbet och hem. Har dock köpt ett par bra Nike skor så ge går nästan åt mig. När jag var ung så gymnastiserade jag 7 dar i veckan och tränade för diverse tävlingar. Tror att det är tack vare det som kroppen fortfarande mår bra vid 63 års ålder.

2011-02-05 @ 19:00:27
URL: http://gretastina.blogg.se/
Postat av: Alexandra

tack så jättemycket!! :D

åååh, härligt att det var så lyckat :D

2011-02-11 @ 18:49:19
URL: http://alexandrareichert.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0