Three days to go to paradise (and no... I'm not going to die)Nu är det blott två dagar kvar till jag och min träningsbuddy åker till Stockholm. Och blott tre dagar kvar tills det verkligen är the Nike Blast.

Detta kommer bli så freakin' awesome. Visst - att träna för asgrymma instruktörer är ju helt klart en blast i sig men jag tror att hela eventet i sin helhet kommer utvärderas av mig på måndagen... alt. tisdagen. Lär ju vara aptrött på söndagkväll då vi landar på sturup vid hmpf... 21:30. Eventet i sin helhet: Flyg- och hotellvistelse med sköna Tess, träningen, hotell igen, träningen... vilket också inkluderar shopping ;) hoppas jag. Måste eventuellt dissa min första klass om jag vill kunna köpa några nike-kläder (från vårkollektionen 2011) överhuvudettaget. Trist att det är så men jaa... man får ju ta det för vad det är. Bör dock inte ha för mycket fördomar - men jag väntar mig att paradiset ska öppna sin när jag väl är inne i den gigantiska träningshallen ^^

Puss och kram,
ses nästa vecka!!

Inspirationsdag!!Weeeiiii... den 12 mars är det Inspirationsdag på Gerdahallen, och jag ska självklart vara där och träna hela långa dagen. Inspireras som satan dessutom!

Kom kom kom. Och läs mer här om dagen på Gerdahallen i Lund! Anmäler dig - det gör du här!

When the wind blows by


When the wind touches my face, I feel alive.
When it blows underneath my skin I can feel the goose bumps coming.
When it makes my hair fly, I can breath life.
When I can feel it - so light - on my lips, I want to kiss it.

It takes my hand and guides me.
It blows behind my back,
it shows me a better place.

The wind always blow by, they say, and never come back.
But I know a wind which came back and stayed.
So I hope this wind will do the same.

Update 12/2-11: It did.


Min första alldeles egen stepklass på vårschemat!MEN JÖSSES.
Jag vet inte vad som gjorde detta passet till det bästa och roligaste hittills. Antingen så var det för jag var löjligt peppad och inte tränat sedan i torsdags. Eller så var det för jag var allmänt alldeles extraglad. Eller så var det för att jag höll tillbaka med koreografin och körde tre finaler där alla fixade det!!! Eller så var det för det var så våldsamt mycket folk (tyckte dock synd om dem!!) Eller så var det en mix av allt.

JÄVLIGT roligt var det i alla fall. Godness, vad jag längtar till nästa söndag :D:D:D Iiiihhhhhhhhhh. Så här magiskt har jag inte känt på någon av de andra klasserna som jag hade under jul/nyår. Idag blev jag helt till mig, och fick gåshud på min braiga nya finallåt Firework.

Och alla leenden. Wow. Maffigt.
 
Och så fick jag bekräftat ännu en gång att jag har genuin energi och glädje. Lovely ^^

Something else for a change


I have my secrets...
Sååå... nu tänkte jag börja småblogga igen. Ni vet - två inlägg per vecka och sådant halvkasst. Å andra sidan försöker jag bara skriva när jag har något väsentligt att säga, och det är ju i alla fall bra :)

Och jag har ju en del väsentligheter att säga, eller åtminstone har haft. Så vida MAN INTE GLÖMT ALLT, vilket jag har gjort i och med det faktum att jag väntat med att blogga så fantastiskt mycket.

Jag minns med andra ord inte allt av vad jag har velat skriva. Men sammanfattningsvis hade jag en fantastisk jul, och fantastiska julpass på Gerdahallen, där jag nu instruerat fyra gånger (och imorgon är det dags för mitt alldeles eget pass!!! IIiiiihhhh!!! Step!!).
   Jul och nyår, och "studentledigheten" (som enligt univeristetet inkluderar plugg annars klarar inte studenterna sina tentor och uppsatser) har varit allt annat än vanlig. Vi behöver inte gå in på detajler, men i mitt liv, för kanske sådär 2-6 år sedan, var jag inte riktigt den människa som jag är idag vilket har gett mig en hel del konsekvenser som jag inte riktigt vill stå för. Men det måste jag ju givetvis göra eftersom jag är Alexandra, och eftersom Alexandra även fanns för 2-6 år sedan... Känner mig smått halvschizo.

Men i alla fall. Nu är jag ju en annan, en förbättrad och en lyckligare Alexandra som äntligen kan njuta av livet (har dock gjort i lite mer än ett år ^^) och det har medfört lite grejor som jag har gjort under jul och nyår, hehe - om vi säger så ;) Jag har gjort allt annat än att plugga. Nyttigt? Jag har valt annat framför ett VG på en tenta. Det tycker jag är våldsamt bra gjort av mig! Ett medvetet beslut om att sannolikheten finns att jag kan få IG på min tenta XD Skämt åsido, ska försöka finna balans... hehe. Jag är ju trots allt ambitiös och skiter inte i att plugga!

Så jag har fått äta plugg under veckan. Jag har "låst" in mig på mitt rum och försökt plugga in allt (vilket är multipla sidor - närmare +200 sidor tror jag... hehe. Och igår hade jag då tenta, vilket gick hyfsat. Jag hoppas på ett G ^^.

Alltså - att jag inte varit så aktiv med bloggandet ä pga att jag har njutit av jul, nyår och min "ledighet" på ett helt nytt sätt. Att en del nackdelar tillkommit är en annan historia ^^

Hörs imorgon (hoppas jag ;) )


...

Jösses. Jag vär verkligen ingen född bloggerska... Jag har både tagit jullov och tänkt på annat så bloggen har ju fått lida helt brutalt. Denna vecka är random dessutom så jag lär återkomma i helgen eller i nästa vecka.

Ciao ^^

RSS 2.0