Something else for a change


I have my secrets...
Sååå... nu tänkte jag börja småblogga igen. Ni vet - två inlägg per vecka och sådant halvkasst. Å andra sidan försöker jag bara skriva när jag har något väsentligt att säga, och det är ju i alla fall bra :)

Och jag har ju en del väsentligheter att säga, eller åtminstone har haft. Så vida MAN INTE GLÖMT ALLT, vilket jag har gjort i och med det faktum att jag väntat med att blogga så fantastiskt mycket.

Jag minns med andra ord inte allt av vad jag har velat skriva. Men sammanfattningsvis hade jag en fantastisk jul, och fantastiska julpass på Gerdahallen, där jag nu instruerat fyra gånger (och imorgon är det dags för mitt alldeles eget pass!!! IIiiiihhhh!!! Step!!).
   Jul och nyår, och "studentledigheten" (som enligt univeristetet inkluderar plugg annars klarar inte studenterna sina tentor och uppsatser) har varit allt annat än vanlig. Vi behöver inte gå in på detajler, men i mitt liv, för kanske sådär 2-6 år sedan, var jag inte riktigt den människa som jag är idag vilket har gett mig en hel del konsekvenser som jag inte riktigt vill stå för. Men det måste jag ju givetvis göra eftersom jag är Alexandra, och eftersom Alexandra även fanns för 2-6 år sedan... Känner mig smått halvschizo.

Men i alla fall. Nu är jag ju en annan, en förbättrad och en lyckligare Alexandra som äntligen kan njuta av livet (har dock gjort i lite mer än ett år ^^) och det har medfört lite grejor som jag har gjort under jul och nyår, hehe - om vi säger så ;) Jag har gjort allt annat än att plugga. Nyttigt? Jag har valt annat framför ett VG på en tenta. Det tycker jag är våldsamt bra gjort av mig! Ett medvetet beslut om att sannolikheten finns att jag kan få IG på min tenta XD Skämt åsido, ska försöka finna balans... hehe. Jag är ju trots allt ambitiös och skiter inte i att plugga!

Så jag har fått äta plugg under veckan. Jag har "låst" in mig på mitt rum och försökt plugga in allt (vilket är multipla sidor - närmare +200 sidor tror jag... hehe. Och igår hade jag då tenta, vilket gick hyfsat. Jag hoppas på ett G ^^.

Alltså - att jag inte varit så aktiv med bloggandet ä pga att jag har njutit av jul, nyår och min "ledighet" på ett helt nytt sätt. Att en del nackdelar tillkommit är en annan historia ^^

Hörs imorgon (hoppas jag ;) )


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0