A class to remember


Som om mitt huvud är uppe i himeln och svävar medan jag själv står kvar nere på jorden.


Jag gör alltid mitt bästa och jag tror att det satte sig som en dolk i ryggen på mig igår.

Ibland blir det bara för mycket för mig och min kropp. Eller ja, huvudet säger "go go" och kroppen säger "nej nej".
Synd bara att de inte har mer kontakt... för det hade varit trivsamt.

Jag är inne på mitt sjunde träningsår på Gerdahallen, och aldrig har jag känt mig svimfärdig - aldrig någonsin. Aldrig när jag har tränat överhuvudettaget. Men igår... ja, jag vet inte. Jag gick ut alldeles för hårt, var alldeles för taggad och peppad från början, körde järnet på finalerna och ja... utöver det var/är jag stressad över mitt livs svåraste tenta (som är på onsdag, och som jag pluggar frenetiskt till) och jag skulle direkt iväg efter klassen.

Efter den andra stepfinalen så började det flimra framför ögonen... och jag satte mig ned direkt, tryckte in lite dextrosol och drack som en svamp. Men det gick trots allt bra för min fina stepgrupp - eftersom min grupp är galet bra och eftersom I have taught them well, så körde de 1 min och 50 sek själva, medan jag återhämtade mig. Sedan var allt bra med mig, vi körde styrka och stretch och därefter for jag iväg och dansade. Nemas problemas.

Förstår ni hur sjukt creepy det var? Jag har aldrig varit med om det. Och idag (nu) så skulle jag ha vickat för en kär kollega... men jag känner att min kropp behöver vila en aning. Idag är huvudet ett med kroppen. Kände det på föreläsningen.

Ja, det där terminsavslutet kommer jag föralltid att minnas. Det var superbra fram tills då... jaja. Jag får ta lärdom av det där.

Nu blir det att kötta kemi i två dygn, och träning blir det först imorgon, dock inte som instruktör.

På återseende!

Taevla

Tävla HÄR om att vinna 40 par skor från brandos.se i samarbete med tlcsverige.se!!!

Not alone.Det är alltid bra att ha någon annan i sitt liv som tänker två gånger till en... Tack <3

My summer's days.

För en månad sedan var min sommar fullkomligt tom. Inte en enda grej bokad. Bara väldigt ledig... ha klasser på Gerdahallen skulle jag ju säkert komma att ha, men det var allt.

Inget sommarjobb, ingenting.

Men nu är det andra bullar!

Ett litet mirakel kom i form av ett facebookmeddelande, där min gamla PA-externa handledare (extern handledare som jag hade under mitt projektarbete under sista året på gymnasiet) sa att en av hennes doktorander behövde lite hjälp och hade tipsat om mig.

Efter något mail och ett möte med doktoranden så hade jag *vips* ett sommarjobb. Och det bästa är att:

- Det är relaterat till universitetet, min inriktning, och mitt intresse.
- Att jag blir tilldelad stipendie istället för lön.
- Jag får ta del av ett riktigt forskningsprojekt!

AWESOME!

Och sedan en tid tillbaka blev jag förfrågad om att joina ett danskompani i sommar och uppträda på Scout Jamboreet i Rinkaby utanför Kristansstad. Och då sommarjobbstiderna passade bra, möjliggjorde detta att jag kan vara med i kompaniet. Att få dansa "på riktigt" igen ska bli spännande... och att få uppträda för så många. Minst 10 000 pers o max 50 000. WOHOAA. 

VILKEN KUL SOMMAR!
Jobb, dans, Gerda... och däremellan kommer vänner, familj och pojkvän (not...)

RSS 2.0