20 år - LONDON HERE I COME!!
Jaha ja... så har man gått och blivit 20 år.
Fyllde igår ;) 18 oktober. OCH det känns, det vill jag lova. Vaknade upp med en skum höft. Ja alltså... den gjorde lite ont!!! Det är åldern som kickar in - JAG LOVAR!!! Skämt åsido... det är nog inte åldern som orskar höften. Så jädrans gammal är jag ju ändå inte.

Ett roligt sammanträffande bara.

Jag firades i söndags med paket och tårta och hela köret. OCH PRECIS som vanligt blir jag så oerhört bortskämd av min närmsta familj. Det är sjukt vad bortskämd jag är... på alla sätt och vis!

Och inte nog med det - idag på Gerdahallen, innan jag skulle dansa fick jag hela TRE paket från mina fina träningskompisar. GULLIGT or what? Ja, och så fick jag ju dansa på scenen med finaste Anna... även om jag gjorde bort mig xD

Ja, och igår på facebook... så himla många gratulationer och även sms :) Och överraskning från mamma på min riktiga dag (god och tuggummi obviously!)

Jag är egentligen rädd för att bli bortskämd. Främst för jag är rädd för att jag inte kan visa tacksamhet. Det blir så jobbigt om man får för mycket, för oftast resulterade i att jag får dåligt samvete :/ Men men... får väl försöka visa tacksamheten mer helt enkelt!!

       
(Bilderna är från min språkresa-07)

Och den bästa födelsedagspresenten EVER är ju Londonresan som jag ska göra med (främst) mamma med också med mina morföräldrar :) Och vi åker imorgon. 07:45 flyger vi från Kastrup. OHHHHHHH!! Det ska bli så himla kul.

Mindre kul med missade träningar, missade tentapluggtimmar med mera. But it will be worth it. SÅKLART :D

Kommentarer
Postat av: Knyttsak

Grattis i efterskott! Hoppas att du får det bra i London!

2011-10-26 @ 16:55:34
URL: http://knyttsak.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0