Systemet-oskuld - tagen!


Jag må ha tagit Systemet-oskulden MEN inte köper jag ju en massa sprit för det ;) Man ändrar inte uppfattning bara sådär, såklart ;) Hihi.

Det är en rätt rolig historia faktiskt... Snart är det Valborg, och Valborg i Lund är STORT - a very important event, åtminstone för studenterna som super ned sig i Stadsparken. Därför går ALLA (typ) runt med lila Systembolag-påsar och shoppar sprit för glatta livet.

Så kommer jag in där, lost som en borttappad nyckel och sådär allmänt förundrad över folkvimlet där inne, mitt på dagen, bland alla flaskor och hyllor.

På nyår bjöd min fina vän Fredrik mig på mousserande vin med en alkoholhalt på mindre än 0,5%, och detta var jag ute efter så jag gick raka vägen till de mousserande vinerna - "man måste ju hitta det där", tänkte jag. Och där stod jag ett bra tag... och tittade. Typ letade frenetiskt efter rätt flaska xD Så plötsligt kommer det fram en från personalen där som undrar om jag behöver hjälp och guidning. Haha. Here we go.

Student och ung som man är öppnar jag munnen och med min oskyldigaste röst frågar jag vart man finner mousserande viner med låg alkoholhalt.

"Vad menar du exakt med låg alkoholhalt?".

Jag kontrar med "Väldigt låg - typ 0,2%?! Eehhheee?".

Då tittar han väldigt överraskat på mig, och pekade mot ingången - "du vet, allt under 0,5% räknar vi som alkoholfritt - du hittar nog det du letar efter där borta".

Japp, jag fann vad jag letade efter xD Inte exakt men man får väl prova - jag gick på färg och flaska ;) Oerfaren som man är... höhö.

Väl vid kassan får jag ju självklart inte upp legget, och bakom kassan sitter en surkärring och väntar otåligt på att få se. Hon trodde väl det var falskleg och att jag trodde att jag skulle stå där och juxa tills hon sa att hon inte behövde se det. Lyckligtvis fick jag tillslut upp det, med nästan blodiga fingrar ;)

Slutet gott, allting gott. Jag gick skrattandes ut från Systemet... med mina två flaskor i den naturvita Harrods-väskan. Haha, det blir aldrig som man har tänkt sig ;)


Ärthjärnor

När jag och syster go nuts, we do go nuts indeed.

What has been and what will be.Man skulle kunna tro att jag har bytat blogg, eller bara försvunnit... eller glömt bort bloggen. Det har jag inte, jag har bara inte lust att skriva längre. Jag vet inte riktigt varför...


Men så kan man ju få ett litet infall. Kanske när det hänt något himla kul, eller om det gått en lååång tid och man finally känner att man behöver skriva något.

Haha, fast det har väl inte hänt så mycket i mitt lilla liv. Jag njuter bara av det...

Vad har hänt sedan Inspirationsdagen den 10 mars?

- Jag blev (och är!) addicted to serien the Big Bang Theory, och nu har jag redan sett alla fem säsonger och bara väntar på att det ska komma nya avsnitt ^^. Alexandra rekommenderar starkt :D- Jag har skaffat mig nya vänner - till o med blivit bjuden på födelsedagsmiddag trots att jag inte känt folket särskilt länge!! Älskar underbart trevliga människor! Haha, låter nästan som om jag inte har några vänner/aldrig får några/eller att alla jag träffar är bitches - men så är INTE fallet ;)

- Söker sommarjobb... men det går inte så himlans bra alltså :/ VILL JOBBA!!!

- Påbörjat ny kurs och avslutat den förra med sjuuuukt bra betyg. I am so good ^^.

- Varit på min f.d. gymnasieskola och pratat om universitetet. Prata inför grupper är så min grej!!

- Valt nya kurser inför hösten. Ska utmana ödet lite och försöka integrera något som jag verkligen vill pyssla med i mitt framtida yrke. Ladies and gentlemen, jag har satt en retorikkurs på 30 hp som min nr.1 till hösten!! HOPPAS jag blir antagen :D

- Shoppat järnet på Gekås, Ullared... köpte bland annat Baby foot som jag kanske kommer att utvärdera. Och så köpte jag Beyoncés första parfym, Heat. Doftar göttans!

- Permanentat om håret!

Vad väntar nu!? Lite påsklov. Lagom med plugg. Mycket träning. Umgås med familj och vänner. Jag ska bland annat äta ute och se Titanic i 3D med tre fantastiska tjejor på onsdag. I am so looking forward to it! Samt fira lillebror och njuta av påskskinka.


RSS 2.0