Träning och fokusTjosan :)

Missy här har varit sjuk sedan Nike konventet, mer eller mindre. Har nog haft en släng av influensa... för jag har haft en förkyldning med feber! Och utan halsont. Hostan och bihålor är  fortfarande kvar dock, men man (läs jag) är träningsduglig då. Får eventuellt ursäkta mig imorgon på mitt pass i förebyggande syfte ;)

Och som alltid är ju livet fruktansvärt hemskt när jag är sjuk. Allting är så lidelsefullt. Cause I can't dance or exercise or sweat or get some lovely energy.

Usch ja. Fy fan för sjukdom och annat som hindrar en från att träna. Man kan ju hantera det, men det är svårt alltså ^^. Det kommer förbli en av de svårare utmaningarna jag stöter på i livet, och lika svår varje gång minsann.

Inte nog med att min omgivning blir lidande - utan också studierna. Seriöst... jag finner ingen ro i kroppen. Jag kan inte fokusera. Hypotetiskt sett - hade jag slutat träna (jag aldrig kommer sluta träna) hade jag lungt utvecklat någon bokstavssjukdom (ADHD) för hehe... utan träning pratar vi koncentrationssvårigheter.

Jag har varit träningskapabel sedan i onsdags och tränat ons, tors, fre... och SOM jag har FÅTT GJORT grejor. Bara idag exempelvis - pluggat sedan kl 11 till 17 (med lunchpaus och andra småpauser). Fullt fokus.

Fine... det kan vara så att jag inbillar mig själv... men inte helt och hållet!!

PEOPLE - det ligger JÄTTEmycket i fokus och träning.
Det var syftet med detta inlägg - att förmedla erfarenheten av att man av träning blir man produktiv ;)

Ciao babes!

Min vistelse i Globen - TNB 2012
The Nike Blast i Globen.
Epic.

Det finns så mycket att skriva men jag orkar inte med allt XD Men jag kan sammanfatta helgen som eufori. För träningsfantaster och fitnessfreak. Det går inte att förklara hur roligt jag har haft det - det är nog så här det känns när man verkligen är i sitt esse, och jag behöver inte utveckla något men jag kan ju säga att jag har fått bekräftelse på att det syns att jag älskar det jag gör (step/dansaerobic).

   

Vi var en grupp träningschicksas som åkte upp och bodde på Globen Quality Hotel, ca 100 m från ingången till TNB. Ett mycket bra hotell vad gäller både pris, boende och frukost!! Rekommenderas! Såg Globen utanför fönstret ;) Lite för kallt i bubbelpoolen kanske...

Som vi har skrattat!!! Träningsglädje och dettaa typ av event skall delas!!

Jag har gått på otroligt roliga klasser med fantastiska och inspirerande instruktörer... som introducerat steg jag aldrig sett förut. Mina tre-i-topp klasser var Soulexpression med Anna Lindh, M'STEP med Morgan Moroue och Dance Up med Marvin Foster JR. Sedan får jag ju inte glömma nämna att jag dansat för en mycket känd koreograf (Dana Foglia) som bland annat koreograferade för Beyoncés förra tour av "I am...". COOLT!!! Läs mer om hela eventet HÄR.

Sedan shoppade jag ju järnet dessutom ^^ Hehe. Men det var planerat!! Några av plaggen skall invigas ikväll. Klart man tränar när man knappt kan gå ;)

Kika mer på Facebook för andra bilder, och här. Jag valde att uppleva istället för att fotografera... dessutom hade jag inte direkt tid. Prioriterade energybarsen :P

See you!!

En tanke som slår mig för ofta

Jag tycker det är konstigt när folk tittar på en som om man vore dum i huvudet när man räcker upp handen för att svara på en fråga... Är det inte syftet med frågan - att någon ska svara?

Förlåt... men det är inte mig det är fel på xD

RSS 2.0