Hej då 2011 - Hej 2012


God fortsättning!!

Jag har varit lite absent under de senaste veckorna, ja, jag brukar inte skriva så mycket, men ändå. Men jag har firat jul, tränat, och pluggat. Tenta comin' fredag den 13:e janurai 14-19.

Dock, innan 2012, tar vid på riktigt, så vill jag bara skriva några meningar om 2011.

Den var en av de bästa åren i mitt liv tror jag, i alla fall från och med juni, haha. Jag lärde mig väldigt mycket om mig själv under 2011, och det är alltid roligt och intressant att se nya sidor av sig själv som man inte sett innan. Man blir ständigt "helad", eller vad man ska säga... tycker jag.

Nu har jag också varit instruktör på Gerdahallen i ETT helt år. Det är lite obegripligt. Nu, ett år senare, så kan jag verkligen säga att det är något av de bästa besluten jag har tagit i mitt liv - att bli instruktör. Det är så fantastiskt och väldigt obeskrivligt. Något som är desto mer obeskrivligt är att jag för första gången haft en alldeles egen dans(aerobic)klass under julen. Om inget händer till på fredag så har jag haft hela fyra pass under julen. Och det känns så himla rätt.

Och så har jag verkligen fått upp ögonen för mrs Beyoncé - världens mest fantastiska sångerska/artist. Jag rekommenderar henne till er alla - hennes musik kan falla alla i smaken. Här har ni lite låtar som beskriver alla 2011's månader för mig:

Januari - Green Light
Februari - Independent Women
Mars - Check on it
April - Ave Maria
Maj - If I were a boy
Juni - Best thing I never had/ Single ladies/ Who run the world (girls!)
Juli - Sweet Dreams
Augusti - Me, myself and I
September - Ego
Oktober - Hello/ Diva 
November - Flaws and all
December - Videophone/ Dance for you/ I was here


Hon inspirerar, peppar and she makes me dance even more than I already do!

2011 har också gett mig nya vänner, låtit mig dansa inför 40 000 - 50 000 inkl kungen ;), gett mig förutsättningar för att sprida min livsglädje och min inre energi. Jag har fått människor le, och det är i alla fall något som får mig att le.

Haha, jag har till och med börjat använda byxor ;) Och efter det... har det blivit oerhört mycket "manlig" uppmärksamhet från olika håll, vilket alltid är egoboosting!

VÄLKOMMEN 2012. I believe this is gonna be an even more awesome year!!

Kommentarer
Postat av: Millan

Hej! Googlade på Student + Lund, och din blogg dök upp! Jag undrar lite över hur det är att studera i Lund, om studentlivet är bra och sådär? Är nämligen lite sugen på att kanske flytta från Värmlandsskogarna ner till Skåne. :) Har ingen egen blogg men, om du har tid och lust kanske du skulle kunna skriva ett kort inlägg? Vore jättetacksam! :D Kram från Millan.

2012-01-16 @ 21:32:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0